De Blokhut

De blokhut is een super gezellige en sfeervolle groepsaccommodatie in de bossen van Amerongen. Er is plek voor wel 80 personen! Buiten is er een leuke speeltuin en binnen zijn er verschillende ruimtes. Er is een ruime keuken om in te koken voor de groep. In de omgeving van Amerongen is van alles te beleven. 

Direct een aanvraag doen

Covid maatregelen

Beschikbaarheid

De blokhut is een fantastische plek om een midweekje met je klas op kamp te gaan, of om een familieweekend in te organiseren! In de kalender zie je meteen wanneer de accommodatie nog beschikbaar is! Zit jouw gewenste datum er niet meer bij? Niet getreurd, we vinden samen vast een andere leuke datum! Neem snel contact met ons op via het formulier.

Direct een optie aanvragen!

 

de blokhut slaapkamer

Slaapkamers

De 4-persoons slaapkamers en de sanitaire ruimtes bevinden zich in beide gangen, links en rechts van de grote zaal. De slaapkamers hebben allen 2 vaste stapelbedden waarvan het bovenbed omhoog kan worden geklapt. Ook is er een wastafel met koud en warm water en een klein bureau. De bedden zijn allemaal voorzien van een dekbed en een kussen. Beddengoed als een onderlaken, een dekbedhoes of slaapzak en een kussensloop dien je zelf mee te nemen.

Faciliteiten

De accommodatie heeft een goed ingerichte keuken, drie gemeenschappelijke ruimtes, een open haard, 21 slaapkamers en aparte sanitaire ruimtes. Eén van de sanitaire ruimtes is ook geschikt voor minder validen. Buiten is er een grote speeltuin met klimrekken, springkussen, tafeltennistafel, vuurplaats en op het grote terras staan meerdere robuuste picknickbanken.

Omgeving

In de omgeving van Amerongen is genoeg te doen. De uitgestrekte bossen zijn perfect om in te spelen, te wandelen of te sporten. Verder is Ouwehands Dierenpark niet ver weg en zijn er verschillende gave kastelen in de buurt om te ontdekken!

De omgeving

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van De Blokhut.

De blokhut, Amerongen