Cadzand

Groen aan Zee

Graag met een grote groep op pad? Over een tijdje kun je met een grote groep terecht op de vernieuwde Betteld Cadzand! We bouwen daar dan wel geen groepsaccommodatie zoals je die misschien kent, maar een heel park! Je huurt dus met z’n allen verschillende huisjes en maakt gebruik van de grote gezamenlijke ruimte. Hoe leuk is dat?

In ontwikkeling

We werken op dit moment heel hard om te komen tot een prachtig spiksplinternieuw vakantiepark en conferentiecentrum in Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen. Het is de planning om in de zomer van 2022 open te gaan. Er worden in totaal 40 Beach Houses en 20 villa’s gebouwd en verkocht. Daarnaast komen er nog 40 luxe glampingtenten, dus in totaal 100 verhuurbare objecten met gemiddeld zes, acht of 10 bedden. Naast het verblijf komt er een prachtig hoofdgebouw met centrale voorzieningen zoals horeca en meeting rooms. Dit gebouw zal geschikt zijn voor de programma’s in de vakantietijd en ook voor conferenties in voor- en naseizoen. Genoeg ruimte dus om langs te komen met een hele grote groep! 

De Betteld Cadzand ligt hel dicht bij het strand en bij natuurgebied Het Zwin. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om hele goede horeca met gezellige strandpaviljoens en sterrenrestaurants. Het gebied leent zich er goed voor fietsen en wandelen. In de omgeving zijn een aantal prachtige steden te bezoeken zoals Sluis, Knokke en Brugge. Ook kun je tijdens je verblijf leren windsurfen of andere toffe watersporten doen! 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van Groen aan zee.

Hier houden we je ook op de hoogte van het laatste nieuws rondom de bouw.

Groen aan Zee, Cadzand