Het Brandpunt

Het Brandpunt is een statig landhuis gelegen op het landgoed ‘Schoonoord’. Het is een mooie locatie middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt er overnachten in één van de 31 slaapkamers en wij verzorgen graag de catering voor jullie groep. 

Direct een aanvraag doen

Beschikbaarheid

Het Brandpunt is het hele jaar door geopend. Naast groepsaccommodatie is het ook een conferentiecentrum. Vult het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Ga naar het contactformulier!

 

Slaapkamers

Het Brandpunt heeft meerdere 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons slaapkamers met ieder hun eigen badkamer met douche en toilet. Zo overnacht je met de hele groep in je eigen slaapkamer met eigen sanitair om de volgende dag weer uitgerust te starten! 

Faciliteiten

Het Brandpunt heeft meerdere zalen om in samen te komen of om te eten. Buiten vind je de kapel, een grote zaal voor wel 250 personen. Het gebouw ligt in een grote parkachtige tuin met een grote vijver waar je een stukje kunt wandelen. Verder zijn er meerdere luxe slaapkamers om te overnachten. Wil je een onbezorgd weekend hebben? Wij zijn je graag tot dienst.

Omgeving

In de omgeving van Doorn is genoeg te doen. De uitgestrekte bossen zijn perfect om in te spelen, te wandelen of te sporten. Verder is Theehuis Helenahoeve niet ver weg en zijn er verschillende gave kastelen in de buurt om te ontdekken!

De omgeving

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van Het Brandpunt.

Het Brandpunt, Doorn