Camps de Limauges

Groepsaccommodatie Camps de Limauges ligt in het Waalse deel van België, vlak onder Brussel. Het is een grote accommodatie midden in de bossen en biedt plek aan wel 150 personen. Er zijn veel verschillende slaapkamers en -zalen met zowel stapelbedden als normale bedden. De verschillende zalen in verschillende groottes zijn ideaal voor samenkomsten van verschillende groepen.

Direct een aanvraag doen

Beschikbaarheid

Limauges is een grote accommodatie waar, wanneer het uitkomt, zelfs twee groepen naast elkaar kunnen verblijven. Kijk snel in de kalender om te zien of jouw gewenste datum nog beschikbaar is! Is dat zo? Neem dan snel contact met ons op via het formulier! Zit jouw datum er niet meer tussen? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn, we komen er ongetwijfeld uit!

Direct boeken!

Slaapkamers

Er zijn verschillende soorten slaapkamers: je hebt de slaapzalen waar 8-12 mensen kunnen overnachten en de slaapkamers met 1 persoonsbedden. Alle zalen en kamers hebben dichtbij sanitair. De zalen bevinden zich aan de achterkant van het gebouw, de kamers aan de voorkant.

Faciliteiten

Camps de Limauges heeft verschillende zalen met verschillende mogelijkheden. Het is ideaal om in verschillende groepen uiteen te gaan in deze accommodatie. Er is een grote professionele keuken waar je voor grote groepen kunt koken. Ook is er een uitgiftepunt om bijvoorbeeld de koffie klaar te zetten. Buiten is een groot terras met uitzicht op het bos. Iets verderop ligt het sportveld. Het bos dat om de accommodatie heen ligt is ideaal voor spellen. 

Omgeving

De omgeving van Limauges is een mooie bosrijke omgeving waar je goed kunt wandelen of mountainbiken. Op een half uurtje rijden sta je in de bruisende hoofdstad van Europa: Brussel. Verder kun je met z’n allen naar het pretpark Walibi, of naar de mooie stad Leuven. Genoeg te doen!

De omgeving

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van Limauges België.

Limauges, België