De Betteld Groep is een veelzijdig christelijk bedrijf in de recreatiesector met verschillende locaties in binnen- en buitenland. U vindt ons in Zelhem, Amerongen en Limauges (B). De Betteld Groep biedt vakanties, groepsaccommodaties en conferenties. De Betteld is een christelijk bedrijf. Die christelijke identiteit komt sterk naar voren in de vakantieprogramma’s en de conferenties die er worden georganiseerd.

In Zelhem kunt u vakanties boeken en investeren in chalets. In Amerongen, Limauges en Zelhem vindt u verschillende groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen. Zelhem is een conferentiecentrum waar grote en kleine conferenties kunnen worden georganiseerd en bezocht.

Het christelijke karakter van het park geeft een bijzondere sfeer. Ondanks verschillen ervaren vakantie- en conferentiegangers eenheid rond Gods woord. Dit is juist het bijzondere van een verblijf op de Betteld. U bent in de gelegenheid christenen uit alle (kerkelijke) windstreken te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Voor talloze gasten is dit een verrijkende ervaring geweest! De ruimte voor deze ‘veelkleurigheid’ is één van de waarden waar we trots op zijn!

Ga naar de site van de Betteld!