De accommodatie

Het Tipidorp is een gezellige en avontuurlijke groepsaccommodatie in Zelhem. Het staat op Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld. Het Tipidorp bestaat uit 6 grote tipi’s en een aantal gezamenlijke tenten. In elke Tipi staan 6 bedden. In de gezamenlijke tent staat stoelen en tafels en een buitenkeuken. 

Direct een aanvraag doen

Beschikbaarheid 

Het Tipidorp is te boeken in het kampeerseizoen, in de herfst- en wintermaanden is het gewoonweg te koud om er te overnachten. Het zijn immers tenten! Kijk snel in de kalender om te kijken of het dorp op jouw gewenste data nog beschikbaar is. 

Kijk hier voor de beschikbaarheid!

Faciliteiten

De 6 Tipi’s hebben 6 eenpersoonsbedden. Het zijn ronde ruimtes. Ook is er elektriciteit aanwezig. Het Tipidorp maakt gebruik van het sanitairgebouw dat op hetzelfde veld staat. De gemeenschappelijke tent is voorzien van een buitenkeuken, koelkast, stoelen en tafels. Verder mag je als groep gebruik maken van de faciliteiten op het park zelf zoals het sportveld en het meer.

Omgeving

In de omgeving van Zelhem is veel te doen. Er is prachtige natuur om in rond te wandelen of te fietsen. Of ga klimmen in het Klimbos! Zelhem ligt middenin het Groene Hart van Achterhoek en dichtbij leuke kleine dorpjes en stadjes. Ontdek bij ons RegioToppers wat er in de buurt allemaal te doen is!

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van Het Tipidorp.

Het Tipidorp, Zelhem