De Witte Herberg

De Witte Herberg is een grote groepsaccommodatie in Zelhem, de Achterhoek. De accommodatie staat op vakantiepark en conferentiecentrum de Betteld. Er is plek voor 140 personen verdeeld over 21 slaapkamers met stapelbedden. De Herberg heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een professionele keuken.

Direct een aanvraag doen

Beschikbaarheid

De Herberg is het hele jaar door te boeken. Let wel, in de zomervakantie wordt deze ook voor het programma van het vakantiepark gebruikt. Bekijk snel de kalender om te zien of de Herberg nog beschikbaar op jouw gewenste data! Hier vind je ook de tarieven en het aanvraagformulier. Wist je dat de Herberg op doordeweekse dagen voordeliger is dan in het weekend? 

Kijk hier voor de beschikbaarheid!

Slaapkamers

De slaapkamers zijn 6 persoons, er zijn 3 grote slaapkamers voor ±12 personen. Alle slaapkamers hebben stapelbedden en eigen sanitair. De 6-persoons kamers hebben opklapbare bedden waardoor de kamers ook uitstekend voor kleine groepjes zijn. De slaapkamers grenzen aan de gezamenlijke ruimte de Bovenkamer.

Faciliteiten

De Herberg heeft verschillende zalen om in samen te komen of om te eten. Boven is de Bovenzaal, beneden het Restaurant en Cafe. Verder is er een grote professionele keuken om voor grote groepen in te koken. De Herberg staat op een vakantiepark, wat inhoudt dat de groep (in overleg) gebruik kan maken van de faciliteiten op het park zoals het meer en het sportveld.

Omgeving

In de omgeving van Zelhem is veel te doen. Er is prachtige natuur om in rond te wandelen of te fietsen. Of ga klimmen in het Klimbos! Zelhem ligt middenin het Groene Hart van Achterhoek en dichtbij leuke kleine dorpjes en stadjes. Ontdek bij ons RegioToppers wat er in de buurt allemaal te doen is!

De omgeving

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag uitgebreidere informatie?

Klik dan snel op onderstaande button en ga direct naar de website van De Witte Herberg.

De Witte Herberg, Zelhem